Fibra Premium

Fibra Premium is een zeer hoogwaardig en natuurlijk voeder voor je paard en dus samengesteld uit uitsluitend hoogwaardige grondstoffen. Het bevat geen melasse en er is geen suiker aan toegevoegd. Fibra Premium is erg structuurrijk, waardoor een paard flink moet kauwen en het prikkelt de darmen. Het is erg smakelijk en wordt zelfs door de meest kieskeurige paarden en pony’s goed opgenomen.

De specifieke grondstoffen zijn speciaal gekozen op basis van geschiktheid voor jouw paard en de gehalten aan natuurlijke aanwezige vitaminen en mineralen. Door al deze eigenschappen komt het paard weer dichter bij zijn natuurlijke eetgedrag te staan.

- is zorgvuldig samengesteld
- is erg smakelijk
- bevat geen toegevoegde suikers of melasse
- is een volledig voer, er hoeft geen ander krachtvoer bijgevoerd te worden

 

Zie ook: www.fibra-paardenvoeders.nl

 

BK-Brok

Deze bijzondere sportbrok, welke is samengesteld in samenwerking met BK-Horses, is gebaseerd op vetten en eiwitten waardoor sportpaarden letterlijk en figuurlijk goed in hun vel komen te zitten! De brok zorgt voor perfecte spieropbouw en -herstel na training. De plantaardige vetten leveren veel energie zonder dat het tegen werkt in de training.
Uiteraard voorziet deze brok in alle vitaminen, mineralen en spoorelementen die een sportpaard nodig heeft. De levende gisten die zijn toegevoegd ondersteunen de darmflora. Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina BK-Brok. Bestellen kan via ons contactformulier.

 

Basisbrok

Voorziet in de dagelijkse onderhouds behoefte, voor paarden die geen tot matige arbeid verrichten. Voor deze paarden zijn de noodzakelijke vitaminen, mineralen en spoorelementen ruimschoots aanwezig in deze complete brok. Het eiwit niveau is laag omdat via het ruwvoer al voldoende aan de eiwitbehoefte van een paard voldaan wordt. Door toevoeging van plantaardige olie zorgt deze brok voor een gezonde vacht. Daarnaast is het een goede bron voor langzaam vrijkomende energie welke belijrijk is voor duurprestaties. Het aandeel granen zorgt voor snel vrijkomende energie welke belangrijk is korte krachtsinspanningen. Deze combinatie zorgt dat deze brok geschikt is voor alle disciplines op licht tot matig niveau.

 

Paarden Graanbrok

Samengesteld uit de beste granen, aangevuld met de nodige vitaminen, mineralen en spoorelementen. Net als de Basisbrok een complete brok maar danmet een grove structuur. De structuur zorgt voor extra kauwen en gezonde prikkeling van de darmen wat deze brok zeer geschikt maakt voor paarden met verteringsproblemen. Door toevoeging van plantaardige olie zorgt deze brok voor een gezonde vacht. Daarnaast is het een goede bron voor langzaam vrijkomende energie welke belijrijk is voor duurprestaties. Het aandeel granen zorgt voor snel vrijkomende energie welke belangrijk is korte krachtsinspanningen. Deze combinatie zorgt dat deze brok geschikt is voor alle disciplines op licht tot matig niveau.

 

Forza

Bestemd voor paarden die matige tot zware arbeid leveren in de ruiter-of mensport, en voor snel en goed herstel na inspanning. Paarden die presteren hebben een hogere behoefte aan energie, bepaalde vitaminen, mineralen en spoorelementen. Deze uitgebalanceerde brok zorgt er voor dat jouw sport paard niet tekort komt.
 

Horse Blend

Een super luxe en smakelijke muesli met een toevoeging van natuurlijke gezonde kruiden. Te voeren als lekker extratje of voor op momenten dat uw paard net even wat meer nodig heeft.
 

Veulen Merrie brok

Een dragende merrie en een veulen hebben een andere voedingsbehoefte dan bijvoorbeeld sport paarden. Vanwege de groei die het veulen doormaakt moeten er voldoen en kwalitatief goede bouwstoffen in het voer zitten. Daarnaast zijn de mineralen en met name de verhoudingen hiertussen belangrijk ter voorkoming van OCD. Deze mineralen stofwisseling wordt ondersteund door een hoog gehalte vitamine D3. De Veulen Merrie brok voldoet aan alle voorwaarden voor een brok die perfect afgestemd is op de behoeften van de dragende merrie en het veulen!