Fibra Premium

Fibra Premium is een zeer hoogwaardig en natuurlijk voeder voor je paard en dus samengesteld uit uitsluitend hoogwaardige grondstoffen. Het bevat geen melasse en er is geen suiker aan toegevoegd. Fibra Premium is erg structuurrijk, waardoor een paard flink moet kauwen en het prikkelt de darmen. Het is erg smakelijk en wordt zelfs door de meest kieskeurige paarden en pony’s goed opgenomen.

De specifieke grondstoffen zijn speciaal gekozen op basis van geschiktheid voor jouw paard en de gehalten aan natuurlijke aanwezige vitaminen en mineralen. Door al deze eigenschappen komt het paard weer dichter bij zijn natuurlijke eetgedrag te staan.
- Zorgvuldig samengesteld
- Smakelijk
- Zonder toegevoegde suikers of melasse
- Laag in zetmeel 
- Bevorderd het kauwen en welzijn
- Volledig voer, er hoeft geen ander krachtvoer bijgevoerd te worden

Fibra Anti-itch 

Naast de Fibra Anti-itch hebben we nog een speciale variant paardenvoer welke is ontwikkeld voor paarden met gezondheidsproblemen zoals huid- en verteringsproblemen. De Anti-itch is in de basis hetzelfde als de Fibra Premium maar er zijn nog speciale ingrediënten aan toegevoegd. Deze zorgen voor een schoner lichaam, verbeterde weestand en darmblans. 
Kijk voor meer informatie over Fibra Paardenvoeders op: www.fibra-paardenvoeders.nl

PK-Brok

Deze bijzondere sportbrok zonder melasse, is gebaseerd op vetten en eiwitten waardoor sportpaarden letterlijk en figuurlijk goed in hun vel komen te zitten! De brok zorgt voor perfecte spieropbouw en -herstel na training. De plantaardige vetten leveren veel energie zonder dat het tegen werkt in de training en paarden er heet/schrikkerig van worden. Uiteraard voorziet deze brok in alle vitaminen, mineralen en spoorelementen die een sportpaard nodig heeft. De levende gisten die zijn toegevoegd ondersteunen de darmflora. Kijk hier voor meer informatie over de PK-Brok.

Basisbrok

Voorziet in de dagelijkse onderhouds behoefte, voor paarden die geen tot matige arbeid verrichten. Voor deze paarden zijn de noodzakelijke vitaminen, mineralen en spoorelementen ruimschoots aanwezig in deze complete brok. Het eiwit niveau is laag omdat via het ruwvoer al voldoende aan de eiwitbehoefte van een paard voldaan wordt. Door toevoeging van plantaardige olie zorgt deze brok voor een gezonde vacht. Daarnaast is het een goede bron voor langzaam vrijkomende energie welke belijrijk is voor duurprestaties. Het aandeel granen zorgt voor snel vrijkomende energie welke belangrijk is korte krachtsinspanningen. Deze combinatie zorgt dat deze brok geschikt is voor alle disciplines op licht tot matig niveau. Kijk hier voor meer informatie over onze Basisbrok 

Paarden Graanbrok

Samengesteld uit de beste granen, aangevuld met de nodige vitaminen, mineralen en spoorelementen. Net als de Basisbrok een complete brok maar danmet een grove structuur. De structuur zorgt voor extra kauwen en gezonde prikkeling van de darmen wat deze brok zeer geschikt maakt voor paarden met verteringsproblemen. Door toevoeging van plantaardige olie zorgt deze brok voor een gezonde vacht. Daarnaast is het een goede bron voor langzaam vrijkomende energie welke belijrijk is voor duurprestaties. Het aandeel granen zorgt voor snel vrijkomende energie welke belangrijk is korte krachtsinspanningen. Deze combinatie zorgt dat deze brok geschikt is voor alle disciplines op licht tot matig niveau. Kijk hier voor meer informatie over de Paarden graanbrok 

Veulen Merrie brok

Een dragende merrie en een veulen hebben een andere voedingsbehoefte. Vanwege de groei die het veulen doormaakt moeten er voldoen en kwalitatief goede bouwstoffen in het voer zitten. Daarnaast zijn de mineralen en met name de verhoudingen hiertussen belangrijk ter voorkoming van OCD. Deze mineralen stofwisseling wordt ondersteund door een hoog gehalte vitamine D3. De Veulen Merrie brok voldoet aan alle voorwaarden voor een brok die perfect afgestemd is op de behoeften van de dragende merrie en het veulen! Kijk hier voor meer informatie over de Veulen Merrie brok.

Alframix paard 

Een smakelijke muesli met haver om meer energie toe te voegen aan het rantsoen van je paard/pony. Eventueel kunnen we op ook anders mueslies leveren zonder haver. Kijk hier voor meer informatie over de Alfamix paard. 

Eigen brok of ruwvoer-, of granenmix samenstellen? 

Omdat wij al onze voeders in eigen beheer hebben is het bij ons ook mogelijk om een eigen samenstelling te laten produceren. Bijvoorbeeld een brok, ruwvoermix of mueslie/granenmix geheel afgestemd op de behoeften van uw paarden/pony en eventueel het ruwvoer wat u voert. Heeft u interesse in een eigen samenstelling? Neem dan gerust contact op, wij denken graag met u mee. 
Tevens is het natuurlijk mogelijk om onze producten in bulk en bigbag geleverd te krijgen.

Strooisel & ruwvoeders 

Naast aanvullende voeders hebben we ook diverse ruwvoeders in ons assortiment en de gangbare strooisels zoals tarwestro, houtvezel en vlas. Tevens vindt je in onze winkel diverse handige producten voor het dagelijkse gebruik en verzorging.