De Nederlandse rundveehouderij is een sterke sector met bestaansrecht voor de toekomst. Ondernemerschap en vakmanschap hebben grote invloed op het resultaat van het primaire bedrijf. Bosgoed Diervoeders draagt graag bij aan dit resultaat, wij bieden voeders en advies voor het voeden van  runderen in alle leeftijden. Wij hebben voeders voor alle diergroepen en leeftijden in de kringloop van kalf tot kalf.

 

De kringloop begint bij de droogstand van de koe. Optimale verzorging en voeding gedurende de droogstand van de koe is van groot belang om een gezond kalf geboren te laten worden. Een gezond kalf levert een goede basis in zowel de melkveehouderij als in de vleesveehouderij. Na de geboorte van het kalf starten wij met het Jongvee Opfok programma, dit programma biedt u, op gebied van voeding, een stevig fundament voor een goede vaars. De droogstaande koe zal melk gaan geven en met behulp van de juiste voeders een optimale productie gaan behalen. Indien zij in goede gezondheid blijft zal het dier tijdig drachtig raken en haar volgende kalf gaan werpen. Hiermee is de kringloop weer gesloten.

 

Goed ruwvoer is de basis van goede voeding, onze buitendienstmedewerkers optimaliseren uw rantsoen door er de juiste voeders aan toe te voegen. Ook ondersteunen zij u in het management van uw vee. Dit doen zij kosteloos voor u met de hulpmiddelen die zij beschikbaar hebben. Indien gewenst helpen wij u ook met het invullen van uw mestboekhouding. Hiernaast vindt u informatie voor de verschillende diergroepen. Ten slotte bemiddelen we ook in melkquotum.

Het beste resultaat door voeders op maat!